Nokian Profiilit Oy myy kuluttaja-asiakkaille sopivia profiileita mm. lasien asennuksiin.

LASIKATOKSET

Yhtenä esimerkkinä kuluttaja-asiakkaille sopivasta järjestelmästä on nollarunko R54-0. Tämän profiilin avulla voidaan esimerkiksi omakoti- ja rivitaloihin rakentaa helposti näyttäviä lasikatoksia olemassaolevan puu- tai teräsrungon päälle.

Mikäli tarvitsette asiantuntevaa asennus- tai suunnitteluapua, niin ottakaa meihin yhteyttä, jolloin voimme suositella Teille joitain monista asiakasyrityksistämme.

Modernit ja lämpimät alumiini-ikkunat, -ovet ja -liukuovet pientaloihin

Nokian Profiilien uutuustuotejärjestelmät N98si ja N50si soveltuvat erinomaisen lämmöneristyskykynsä takia käytettäväksi myös pientaloissa. Yksillä markkinoiden parhaimmista lämmöneristysarvoista (U-arvo jopa alle 0,6 W/m²K) varustettuja alumiiniovia ja -ikkunoita voidaan käyttää hyvinkin vaativissa kohteissa.

Täysalumiinirakenteet ovat modernin ajattomia ja erittäin kestäviä. Itse alumiiniprofiilit kestävät jopa rakennuksen suunnitellun eliniän. Moderniin taloon sopii erinomaisesti myös alumiiniset täyslasisisäovet erilaisilla lasivaihtoehdoilla.

Mikäli olette kiinnostuneita saamaan talokohteeseenne alumiini-ikkuna- ja ovitarjouksen, niin ottakaa meihin yhteyttä, niin välitämme tarjouskyselynne asiantunteville asiakasyrityksillemme.

Vähittäismyyntiasioissa ystävällisesti sähköpostit osoitteeseen: myynti(at)nokianprofiilit.fi tai soitto numeroon 044-3474480.
Nokian Profiilit Oy, Hepolammentie 25, ovi 1, 08680 LOHJA Puh: 044 312 1023
sähköposti: myynti(at)nokianprofiilit.fi